Ugradnja noktiju gelom

Zašto ugradnja noktiju?

Riješite se noktiju koji se listaju

Praktično je jer možete staviti bilo kakav lak

Gelom se mogu popraviti svi nedostaci i oštećenja na noktu

Ugradnja je postupak produljivanja noktiju uz pomoć šablone ili plastičnog nastavka – tipse. Na obrađeni nokat nanosi se gel čiji je ‘rok trajanja’ između 3 i 5 tjedana. Gel nam omogućuje kreativnost. Korištenjem ove metode svi mogu imati lijepe i njegovane nokte.

Žene se najčešće odlučuju na geliranje zbog slabih prirodnih noktiju koji su često skloni listanju. Drugi po redu razlog je praktičnost, a treći koji svakako zahtijeva intervenciju je griženje noktiju. Potrebno je jednom mjesečno odvojiti oko sat i pol da bi nokti izgledali uredno. U slučaju da grizete nokte, potrebno je raditi češće kontrole kako ne bi došlo do dizanja materijala uslijed mehaničkog oštećenja gela.

Ukoliko se o Vašim noktima brine dobro educirana osoba nemate nikakvih briga. Nokti će uvijek biti jednake duljine, minimalno turpijani. Gelom se mogu popraviti svi nedostaci i oštećenja na noktu. Također, ako se odlučite nokte iscrtati nail artom, mala umjetnička dijela na vašim noktima će trajati nekoliko tjedana. Gel u boji dostojno će zamijeniti lak. Vrhovi neće biti oštećeni, te ih nećete morati lakirati svakih par dana. Ukoliko ipak poželite promijeniti izgled noktiju, samo naprijed, gel će to podnijeti. Nanesite omiljeni lak, skinite ga za nekoliko dana, a gel u boji ili crteži koje ste prekrili običnim lakom bit će i dalje netaknuti.