PUREBEAU se nalazi među vodećim i najsuvremenijim kompanijama u oblasti trajnog make-up-a u svijetu. Primarni cilj je uvijek bio istaknuti prirodnu ljepotu klijenata pomoću savršenih i visoko kvalitetnih proizvoda.

Permanentni Make Up (PMU) ili Trajna šminka je ustvari mikropigmentacija kože, tj. korigiranje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, usana, iscrtavanje linije uz oči i trepavice. 

Propagiramo pigmentaciju koje će naglasiti prirodne linije, te na taj način iskoristiti sve atribute klijenta pri postizanju prirodno lijepog izgleda. Ovdje je skrenuta posebna pažnja na prirodnosti i autentičnost. Razgovor sa klijentom, kao i prijedlozi i savjeti od strane stručne osobe su uobičajeni dio konzultacija koje prethode samom tretmanu. Kroz takav vid komunikacije otkrivamo što točno žele naši klijenti, kako bi rezultati bili najbolji.

  • za rijetke obrve, svijetle obrve ili za obrve koje su s vremenom nestale
  • za rijetke trepavice, za isticanje očiju finom tankom linijom u korijen trepavica ili debljom linijom
  • za žene koje nose kontaktne leće ili naočale
  • za usne slabog prirodnog ruba, za tanke usne, za blijede usne koje starenjem gube pigment
  • za žene sa alergijom na dekorativnu kozmetiku
  • za žene koje se ne žele svakog dana šminkati

obrve

oči - eyeliner

usne

Težište tretmana leži na naglašavanju prirodne ljepote i korekciji malih nedostataka. To znači da ne želimo „prekrivanje“ već podupiranje i uljepšavanje postojećega.