Puder obrve

naglasite svoje prirodne obrve

Dosadašnje metode "popunjavanja" izgleda obrva, poput microbladinga, bile su bolne, ostavljale su ožiljke i sam proces oporavka trajao je više od nekoliko dana. Puder obrve rezultat su tretmana kod kojeg se mehaničkim putem, dakle mašinicom, radi sjenčanje kože ispod Vaših obrva te se na taj način dobiva puniji izgled i volumen.

Puder obrve spadaju u metodu mikropigmentacije obrva, ali sam tretman je bezbolniji, a rezultat prirodniji izgled. Još jedan plus u odnosu na microblading jest taj da se sjenčanje radi mašinicom te se mehaničkim putem lakše može kontrolirati unos pigmenta u kožu.

Ovim tretmanom postiže se suptilan efekat promjene bez straha od preizraženih obrva jer vrlo prirodno imitira izgled sjenila ili sjenčanja na Vašim obrvama. Idealni kandidati za ovaj tretman su zapravo sve žene koje žele samo malo naglasiti svoje prirodne obrvei za one koje žele tamnije i deblje obrve. Efeket traje od jedne do dvije godine, ovisno o tipu kože. Recimo kod masne kože traje kraće jer se pigment brže razgrađuje.