Profesionalni tretman Dermapeel protiv bora sadrži kombinaciju 3 AHA: glikolne i mliječne kiseline obnavljajućeg učinka za tretiranje srednjih bora i mandelične kiseline za smanjenje pora.

Kombinacijom ovih pet tehnika moguće je dobiti brze i trajne rezultate što Derma Peel čini doista jedinstvenim, te ga pozicionira u sami vrh kozmetičkog dostignuća. Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom.

Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijaciji koža se brzo pročišćava i normalizira, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.

Tretman je posebno namijenjen za masnu kožu s proširenim porama te ožiljcima od akni, prijevremeno ostarjelu kožu sa pigmentacijskim promjenama, finim prvim borama te općenito za osvježenje i pomlađivanje lica kod sivih i umornih koža.

Derma Peel Professional Pack može se tijekom izvedbe jednog tretmana nadopuniti sa Urban White Advanced Kit ili Derma Peel Advanced Kit, s ciljem da se intenziviraju rezultati tretmana ksfolijacije ili depigmentacije. Oba kita su dizajnirana na način da se apliciraju lokalno ili uz pomoć virtualne igle (preporučena opcija elektroporacija Mesoscience by Skeyndor).

Skeyndor Derma Peel je inovantan eksfolirajući tretman lica, koji je istovremeno nježan i ugodan.

Derma peel kombinira pet različitih piling tehnika u samo jednom tretmanu: