Mesoestetic mezoterapija

vodeći svjetski estetski tretman regeneracije, snažne hidratacije, biorevitalizacije i pomlađivanja lica, vrata, dekoltea

Mesoestetic mezoterapija je vodeći svjetski estetski tretman regeneracije, snažne hidratacije, biorevitalizacije i pomlađivanja lica, vrata, dekoltea ljekovitim aktivnim supstancama koje se apliciraju u mezodermalni sloj tkiva, neposredno ispod površine kože. Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju resorbira aktivne ljekovite supstance i osigurava njihovu učinkovitost u pomlađenom izgledu. Biorevitalizirajući sastojci koktela ljepote su vitamini, minerali, koenzimi, antioksidanati, kolagen i hijaluron. Mesoestetic aplikator osigurava prolazak ljekovitih seruma kroz epidermalnu barijeru. Stimulira se pojačana proizvodnja kolagena i elastina. Koža se prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Višestruko pojačana struktura kolagena učvršćuje kožu, vraća joj tonus i zategnutost. Koža lica, vrata i dekolte postaje zdravija, čvršća, hidratizirana, blistava i podmlađena.

Mesoestetic mezoterapija je indicirana već od 25 godine života u svrhu pomlađivanja i prevencije starenja. Preporuča se svim osobama sa suhom, umornom, atrofiranom i zrelijom kožom, oslabljenim tonusom, kod izraženih znakova fotostarenja, s dubokim i plitkim borama, širokim porama i prvim znakovima starenja kože.

Stanje kože će se poboljšati već nakon prvog tretmana, a rezultati će biti vidljivi nakon drugog ili trećeg tretmana. Rezultati mogu varirati ovisno o starosti i  općem zdravlju. Kako bi se postigli najbolji rezultati važno je slušati preporuke kozmetičara.

Rezultati su akumulativni i trajat će duže sa svakim novim tretmanom sukladno metabolizmu Vaše kože, pa tako ona postaje zdravija i čvršća. Nakon završetka tretmana važno je da redovito njegujete kožu kako bi očuvali dobivene rezultate. Stres, pušenje, loš način života i prirodni proces starenja iscrpit će kožu od aktivnih tvari i potrebno ju je redovito obnavljati kako bi se poboljšalo funkcioniranje kože i odgodilo starenje.