Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je, također, i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je i nadimak 'nekirurški Face Lifting’.

Med Visage je uređaj koji kombinira dvije sinergične tehnologije, ultrazvuk i radiofrekvenciju za obavljanje anti-aging tretmana i borbu protiv opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica, djeluje na kolagen i elastin, te poboljšava teksturu, tonus i elastičnost kože. Termalni učinak navedenih tehnologija potiče obnovu stanica kože lica, potiče proizvodnju kolagena i elastina te samim time poboljšava izgled kože i tonus lica. Povećana temperatura preko aplikatora potiče prokrvljenost područja na kojem se tretman izvodi te na taj način se odvodi više kisika i hranjivih tvari koje pomažu
oporavku kože lica, a pojačani krvotok znači i pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjanju toksina. Sigurnost i učinkovitost tretmana potkrijepila su i klinička i histološka istraživanja koja je provelo Sveučilište u Firenzi

S Med Visage tretmanom:

O njegovoj kvaliteti i učinkovitosti govori i činjenica da je upravo to najizvođeniji tretman u svijetu što se tiče nekirurških face lifting tretmana. Bitno je napomenuti da je tretman ugodan, bez boli, bez ikakvih nuspojava i opekotina, kao kod nekih sličnih tretmana, a problemi koje rješava su bore, prvi znakovi starenja, opuštena i atrofična koža te opušteni kapci s kojima se mnoge žene bore.

Tko su kandidati za ovaj tretman?

Kandidati za tretman su sve osobe iznad 30. godine života ili osobe koje primjećuju neke promjene na svojem licu, poput bora ili spuštanja kapaka. 

Priprema za tretman

Prije Med Visage ultrazvučnog tretmana kožu čistimo proizvodima za čišćenje i osvježavamo termalnim tonikom. Nakon što je koža čista, slijedi faza enzimatskog pilinga pomoću kojeg, prije svakog Med Visage tretmana, uklanjamo rožnati sloj stanica.

Tijek zahvata

Slijedi detaljna, topla masaža aplikatorom uređaja Med Visage na svakoj zoni lica i vrata i dekoltea. Tretman je vrlo ugodan, poput masaže lica, a tretman sveukupno traje od 60 do 90 minuta.

Nakon tretmana koža je propusna i ima veću mogućnost upijanja aktivnih sastojaka stoga na lice apliciramo hranjivu masku.

Oporavak

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda, bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim obvezama i aktivnostima.

Također, nakon tretmana moguće je odmah nanijeti šminku.

Česta pitanja

Ultrazvučno i radiofrekvencijsko djelovanje uređaja Med Visage omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Termalni učinci ultrazvuka Med Visagea stvaraju trenje i povećavaju toplinu područja koje se tretira. Pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva pojačava se i stvaranje kolagena te elastina. Povećana temperatura također stimulira dotok krvi u tretirano područje kojom dolazi više kisika i hranjivih tvari za iscjeljivanje. Korist pojačanog dotoka krivi je i u pojačanom dotoku limfe koja pomaže u otklanjanju toksina i otpadnih tvari.

Tretman je vrlo ugodan, moglo bi se reći poput tople masaže. 

Preporučuje se serija od 3 – 6 tretmana, koja se provodi jednom tjedno. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2-3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.

Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat – stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. 

Med Visage je primarno zamišljen kao aparat za tretmane lica, ali zbog modulacijskih mogućnosti te brzog zagrijavanja sonde vrlo je učinkovit kada je u pitanju lifting kože stoga su vidljivi izvrsni rezultati na zatezanju kože na rukama.

Med Visage u svom radu koristi ultrazvuk jačine 5 MHz koji radi vrlo blizu površine kože. Sam ultrazvuk ne proizvodi klasičan uzv val već je nadograđen dodatnom modulacijom koja taj val čini moćnijim i efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da potiče stvaranje novog kolagena. Ultrazvuk  se već dugo koristi u svim granama medicine i kozmetologije kako bi umirio, izdrenirao kožu te povećao mogućnost kože za upijanje aktivnih sastojaka. Uz ultrazvuk, MV koristi još jednu metodu u svome radu. To je multipolarna radiofrekvencija. Sinergija ove dvije metode daje zaista sjajne rezultate.

Med Visage posjeduje sve potrebne certifikate kao i FDA odobrenje.

Med Visage proizveden je u Italiji u General Project-u, tvrtki koja se bavi proizvodnjom i prodajom uređaja za kozmetologiju i medicinu. Ovo je njihov patentirani uređaj koji je nastao kao logičan slijed nakon Med 2 Contoura koji je oduševio tretmanima tijela.

Cijene tretmana

Cijena 1 Med Visage tretmana – 120,00 EUR
Cijena paketa od 5 Med Visage tretmana – 500,00 EUR
Cijena paketa od 6 Med Visage tretmana – 600,00 EUR

Prijavite se za promotivne tretmane

Ukoliko želite saznati više o tretmanu, njegovim učincima i benefitima ovdje se možete prijaviti za besplatni promotivni tretman.
Promotivni tretman u trajanju od 30 minuta, koji ne uključuju pripremu lica i masku, osmišljen je kako bi se klijentice informirale i upoznale sa tretmanom.
*Promotivni tretmani održavat će se prema dogovoru, a o terminu ćemo Vas obavijestiti na vrijeme.
** Osoba se može prijaviti na jedan promotivni tretman.