Maderoterapija

anticelulitna masaža

Saznajte zašto je pokraj svih mogućih metoda na tržištu poput kavitacije, laserskog tretiranja narančine kože i ultrazvučnih frekvencija maderoterapija, terapija drvenim valjcima, toliko popularna. Tretman vidno smanjuje “narančinu koru” i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanje problema s celulitom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita i zadržavanja vode u organizmu. Maderoterapija najčešće uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka.

smanjuje "narančinu kožu"

stimulira tonus mišića

potiče cirkulaciju

stimulira limfni sustav

Ova jednostavna, ali vrlo praktična i djelotvnorna metoda nastala je u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme popularna je u cijelkom svijetu. Osim što smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i brojne druge blagodati. Pomaže kod tonusa mišića, kod problema s cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Valjcima kojima se izvodi ovaj tretman ponavljaju se serije pokreta kojima se osigurava stalni pritisak na celulit i masne stanice, a na taj način se stimulira i limfni sustav čime se organizam oslobađa od štetnih toksina.

Maderoterapija preporuča se provoditi dva dana za redom nakon kojih slijedi dan pauze ili pauza svaki drugi dan. Naše kozmetičarke odredit će Vam i preporučiti učestalost tretmana, a prve rezultate možete očekivati već nakon prvih par tretmana.

Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih se poboljšanje vidi već nakon jednog ili dva tretmana. Za značajna poboljšanja i dugotrajni učinak potrebno je barem destak tretmana, ali tada osim što se vidi napredk u smislu nestajanja narančine kože bolja je i cirkulacija, limfni sustav i tonus mišića. 

Potrebno je napomenuti da se ovaj tretman ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama i osobama koje su sklone pojavi kapilara.