Njega područja oko očiju

Njega područja oko očiju

U Beauty centru Gloss nudimo vrhunsku njegu područja oko očiju, posebno dizajniranu kako bi revitalizirala vašu kožu i postigla blistav i mladenački izgled. Naš tretman "Njega područja oko očiju" kombinira tri ključna segmenta kako bi pružio potpun tretman i njegu ovoj osjetljivoj regiji.

Prvo, započinjemo s opuštajućom masažom okoloočnog područja kako bismo potaknuli cirkulaciju krvi, smanjili oticanje i oslobodili napetost u mišićima. Ova masaža pruža trenutni osjećaj olakšanja i svježine.

Nakon toga, primjenjujemo tretman radio-frekvencijom, koji koristi blage električne impulse kako bi stimulirao proizvodnju kolagena i elastina u koži. Ovaj postupak pomaže u zatezanju kože, smanjenju bora i finih linija te poboljšava tonus kože oko očiju.

Konačno, završavamo tretman s toplinskom masažom za oči pomoću posebne masažne maske koja nježno zagrijava područje oko očiju. Ova termalna masaža potiče duboku relaksaciju mišića, poboljšava cirkulaciju krvi i potiče apsorpciju hranjivih sastojaka, pružajući intenzivnu hidrataciju i osjećaj revitalizacije.

Naš tretman “Njega područja oko očiju” ima niz benefita, uključujući:

S trajanjem od otprilike 35 minuta, ovaj tretman je savršen izbor za sve koji se bore s područjem oko očiju koje treba dodatnu njegu i revitalizaciju. Posjetite nas u Beauty centru Gloss i prepustite se luksuznom iskustvu koje će vam osigurati svjež i mladenački izgled vaših očiju.