Lash lift

podizanje trepavica

Cilj ovog tretmana je podizanje, uvijanje i bojanje trepavica, a rezultat su tamnije trepavice punijeg volumena.

Radi se o bezbolnom tretmanu kod kojeg se trepavice uvijjaju i podižu neagresivnom tehnikom koju ćemo objasniti u nastavku. Ovaj tretman idealan je za sve žene koje ne žele ekstenzije. Upravo zbog toga ovaj tretman postaje sve popularniji jer je vrlo jednostavan, a trepavice je lakše održavati. Rezultati ovog tretmana vidljivi su od 6 do 8 tjedana, a kod žena koje se mogu pohvaliti dužim trepavicama neće biti potrebna maskara.

1

Priprema za tretman

Kako bi tretman u potpunosti uspio bez ikakvih smetnji, 24 sata prije tretmana nemojte nositi maskaru kako bi se trepavice skroz očistile.

2

Trepavice se detaljno očiste

Nakon toga na donje trepavice stavlja se zaštita kako se one nebi uvile. Na kapak se lijepi silikonska zaštita, a trepavice (gornje) premazujemo sa ljepiulom koje je nježno za kožu i topivo u vodi. Na taj način trepavice ostaju uvijene na silikonskoj zaštiti koju smo prethodno stavili.

3

Proces uvijanja

Na sam korijen trepavica prvo se aplicira sredstvo za uvijenje, koji se nakon određenog vremena uklanja štapićem na vrhu kojeg se nalazi vata. Nakon što smo prvi preparat uklonili, stavljamo drugi, onaj koji učvršćuje trepavice. Nakon drugog preparata na redu je bojanje trepavice kako bi se uz već dobiveni volumen naglasila sama punoća. Tretman završava skidanjem zaštite sa gornjeg kapka, čišćenjem ostataka ljepila i apliciranjem njegujućeg preparata.

!

Nakon tretmana

24 sata nakon tretmana pokušajte izbjeći moćenje trepavica vodom ili bilo kakvim drugim sredstvom za čišćenje ili hidrataciju lica, kao i nanošenje maskare.