Trajni lak Shellac

 CND je renomirana firma u proizvodnji trajnih lakova i svaki njihov proizvod je detaljno ispitan prije nego se stavi u upotrebu, tako da ne posjeduje štetne sastojke poput formaldehida, toulona ili DBT-a, koje možete naći u drugim, jeftinijim varijantama trajnih lakova.

   Trajni lak je sjajna alternativa za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. Prije lakiranja ploča nokta se neznatno obradi te se nokat namaže s nekoliko premaza laka, uključujući završni zaštitni sloj koji nije u boji. Lak se nakon svakog lakiranja, poput gela za nokte, suši u lampi, međutim nakon tih par tjedana koliko traje skida se na mnogo jednostavniji i bezbolniji način od gela. Skida se otopinom vrlo sličnom acetonu koja se drži na noktima nekoliko minuta.

Trajni lak na noktima ostaje prosječno 3 tjedna, koliko vašim noktima prosječno treba da izrastu. Osim na rukama, lak je moguće nositi i na nogama, zbog čega je vrlo praktičan za ljetni period. Iz svih navedenih razloga, u CND (iCreative Nail Design) odlučili su napraviti što prirodniji trajni lak za nokte. Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju, a izdržljiva je kao gel te nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja. Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali? Shellac tehnologija, pomoću malih kanalića u laku omogućava da nokat diše, dok aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Trajni lak se lako nanosi, postojan je kao gel i lako se skida, a garantira visoki sjaj dva tjedna i čak ga je moguće aplicirati na gel. Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta. Osim toga, odmah nakon nanošenja lak je otporan na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja. Nokti sa Shellacom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama, a namaz je prirodan i tanak. 

trajanje 3-4 tjedna

otporan na grebanje

omogućava da nokat diše i hrani ga