Hidratacija

Jedan od najvažnijih preduvjeta lijepe i njegovane kože zasigurno je hidratacija. Pravilna njega lica započinje temeljitim pilingom i čišćenjem,a kožu je potrebno dubinski očistiti za što preporučujemo napraviti ultrazvučno ili mehaničko čišćenje lica,da bi kožu oslobodili nakupljenog sebuma i sljepljenih nećistoća. Piling lica dovoljno je napraviti jednom tjedno,dok je čišćenje lica od dekorativne kozmetike nešto što je potrebno odraditi na dnevnoj bazi, a profesionalni tretman u salonu mjesečno jedamput , ovisno od stanja u kojem se koža nalazi. Također se poruča nakon večerneg čišćenja lice umiti vodom i nanijeti odgovarajuću njegu i nahraniti lice. Ukoliko je došlo do ljuštenja kože ,iritacije i osjećaja zatezanja birajte proizvod za hidrataciju sa dubinskim djelovanjem jer takvi preparati obnavljaju i jačaju prirodni sustav ovlaživanja.S obzirom na to da nam se približavaju ljetni mjeseci važno je odabrati adekvatnu zaštitnu kremu,a pritom zadržati vlažnost kože i spriječiti pretjerano izlučivanje sebuma.Dobar izgled i njega kože postali su sinonim zdravlja i dobrog općeg stanja ,stoga treba naglasiti da ne postoje instant rješenja ,već je to proces koji traje i zahtjeva dodatno ulaganje i trud. Imajte na umu da se njega kože mora provoditi tijekom cijelog života ,jer samo pravilnom i kontinuranom njegom možemo postići rezultate.

Power Hyalorunic linija kreirana je korištenjem fragmenata hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne mase kako bi dubinski hidratizirala kožu ,ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog utjecaja vanjskih čimbenika.

Mesoestetic Mesoprotech Melan 130+Pigment Control SPF 50 namijenjen je za kožu sa pigmentacijskim nepravilnostima.Ima vrlo visok faktor zaštite od sunca ,a depigmetacijski sastojci pomažu u regulaciji sinteze melanina pojačanimi preventivnim djelovanjem protiv mrlja.Tekstura je u boji i daje prirodni ton ,omekšava nepravilnosti ujednačavajući ton kože.