logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas23
mod_vvisit_counterOvaj mjesec23
mod_vvisit_counterProšli mjesec2644
mod_vvisit_counterUkupno230435

Online 2

Naslovnica Tretmani lica ultrazvukom

 

Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća.

Epidermis se sastoji od 30 staničnih slojeva poredanih jedan na drugi, koji se sami obnavljaju svaki mjesec. Pravilnim programom njege moguće je poboljšati stanje Vaše kože tretirajući je iz dana u dan. Kao što i biljke odgovaraju na redovnu njegu, tako i koža reagira novom ljepotom i zdravim izgledom sa vitaminima i ostalim potrebnim sastojcima.


Redovna njega lica započinje uklanjane mrtvih stanica kože, koje se nakupljaju svakog dana na površini, pripremajući je da u potpunosti prihvati proizvod, te tako osiguravamo da se njegov aktivni sastojak upije u potpunosti.
Naš tretman završava nježnom masažom lica koja laganom teksturom masažne kreme ili specijalnih aparata Vaše lice relaksira i tako odmoreno se regenerira.

 

Masaža lica stimulira "novu krvnu cirkulaciju" te koža postaje energizirana i puna sjaja.
Nakon našeg tretmana redovnog čišćenja, mjesečnim održavanjem ćete moći zadržati rezultat tijekom cijele godine.To je ujedno tajna mnogih sofisticiranih žena diljem svijeta.

Tipovi kože koje tretiramo u našem salonu su:

 

  • dehidrirana koža
  • zrela koža
  • problematična koža (akne, komedoni...)
  • masna koža
  • osjetljiva koža
  • naborana, umorna i siva koža

 

 


 


Designed by Aurum