logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas34
mod_vvisit_counterOvaj mjesec34
mod_vvisit_counterProšli mjesec2644
mod_vvisit_counterUkupno230446

Online 6

Naslovnica Micro Derma Roller

 

Micro Derma Roller terapija je najnoviji postupak koji omogućava dublje prodiranje preparata u kožu lica i tijela kroz mikroskopski sitne rupice koje nastaju rolanjem aparata na tretiranom mjestu. Ovaj sistem omogućava kremama, serumima, ampulama dubok prodor u kožu te stimulira kolagen i elastin kože. Poznato je da se dosadašnjim klasičnim utrljavanjem preparata u kožu, bilo ručno ili uz pomoć aparata, postizalo svega 0,3 % prodiranja u kožu, a sa Micro Derma Rollerom postiže se prodiranje u kožu i do 30%, zavisno koji tip rollera se upotrebljava i za koji tretman. Za učinkovitost Micro Derma Roller terapije neophodan je izbor pojedinih preparata za svaku pojedinu terapiju. Micro Derma Roller je ručni alat sa valjkom na kojem se nalazi 200 micro iglica. Tijelo Micro Dermo Rollera (valjak i ergonomska ručica) izrađeni su od polikarbonata Lexan ® smole, što ga čini čvrstim i dugotrajnim. Svi metalni djelovi (Iglice i osovina valjka) su izrađeni od švedskog kirurškog nehrđajućeg čelika. Svaki Dermo Roller ima svoj jedinstveni serijskih broj kojim se utvrđuje vrijeme proizvodnje i mogućnost reklamacije na proizvod.
Dermo Roller daje vrhunske rezultate u tretiranju: bora – anti age programa, ožiljaka od akni, pigmentne mrlje, strije, celulit, pospješava rast kose zbog alopecije. Nema negativnih popratnih efekata.

 

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Dim lights Embed Embed this video on your site 

 


Designed by Aurum